Opstijgend vocht

Opstijgend vocht is een steeds meer voorkomend probleem dat eigenlijk makkelijk kan aangepakt worden.

De symptomen van opstijgend vocht zijn meestal dezelfde:
- Afbladerende verf
- Witte wolkjes op muur “salpeter”
- Schimmels
- Loskomende plinten
- .....

Echter is de diagnose voor een volledige oplossing van opstijgend vocht niet zo evident. Bij opstijgend vocht moet men rekening houden met verschillende factoren zoals, hoogte maaiveld, gemene muren,....
Wij als firma voeren grondige diagnoses uit om problemen op te lossen! Ik als zaakvoerder sta in voor de voor analyse de uitvoering en opvolging van alle werven.
Bij opstijgend vocht werken wij met REWAH-gel inject A en heeft het hoogste percentage actieve stoffen die ervoor zorgen dat uw muur volledig beschermd wordt. RDS 70 en REWAH-gel inject A zijn door de WCTB als ‘’uiterst efficient ‘’bevonden.
Werkwijze voor opstijgend vocht is als volgt: wij boren gaten van diameter 14 om gemakkelijker te werken en een grotere zekerheid te kunnen garanderen, dit aangezien wij iets meer product in de muur aanbrengen. Indien er zoutuitbloeiingen merkbaar zijn, zullen deze verwijderd worden om nadien met sulfaatbestendige noppenlijm ons zoutschild “noppenfolie aan te brengen”. Dit kan dan afgewerkt worden dezelfde dag met éénlaags pleisterwerk MP 75. Maximale uitvoering is 50 meter injectie en 10m2 pleister per dag.
Opstijgend vocht? Garanties tot dertig jaar!

Wilt u meer info? Contacteer ons!